06-48745937 contact@anders2.nl

Samenvatting

Gezonde dagmenu’s voor de hele maand. Stap voor stap uitleg wat je moet eten, hoeveel en wanneer om af te vallen.
Handige variatielijsten om gezond en gevarieerd af te slanken, zonder honger. Gezonde dagmenu’s voor de hele maand. Stap voor stap uitleg wat je moet eten, hoeveel en wanneer om af te vallen. Handige variatielijsten om gezond en gevarieerd af te slanken, zonder honger.

Inhoud

Ariyana Arsala is een rijzende ster op het gebied van succesvol afvallen. Haar motto is ” Afvallen hoeft zeker geen lijden te zijn”. Zij laat zien dat afvallen ook op een gemakkelijke en smakelijke manier kan.
Met haar unieke concept zijn velen duizenden mensen succesvol afgevallen.

Achtergrond

Na haar opleiding tot doktersassistent heeft Ariyana de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek cum laude afgerond. Vanuit een achterstandspositie heeft zij een florerende carrière opgebouwd. Op eigen kracht heeft Ariyana een bloeiende praktijk opgericht op meerdere locaties in Nederland. Ariyana is geboren in Kabul (Afghanistan), waar zij en haar familie onder erbarmelijke omstandigheden leefde. Op 12 jarige leeftijd is zij met haar moeder en broertjes gevlucht naar Nederland.
Tot op de dag van vandaag is Ariyana bezig met mensen te inspireren op gedragsverandering d.m.v. een nieuwe kijk te geven op het afvalproces.

Colofon

Tekst en Foodfotografie: Ariyane Arsala
Vormgeving: Eveline Smulders, Nummer Acht Grafisch Ontwerp
Fotografie Ariyane: Annemarie Kleve, Anders2
Projectmanagement: Annemarie Kleve, Anders2

Boek in eigen beheer uitgegeven door Ariyane Arsala