06-48745937 contact@anders2.nl

KAVIAAR UIT DE ACHTERHOEK!

Hoe mooi is het om kaviaar anders in beeld te brengen: het zwarte goud als een sieraad aan de vinger of juist het contrast van het smakelijke kaviaar met een stoer stoppelbaardje. Gewoon te vinden in de Achterhoek! Maar wel door anders te kijken en te doen.

+

Bij een koffiestop in de Strandlodge in Winterswijk, tijdens het lopen van het Wenterslenterpad, hoorde ik de chef enthousiast vertellen over kaviaar uit de Achterhoek. Dit triggerde me als echte Achterhoeker, omdat ik hiervan nog nooit had gehoord.

Nieuwsgierig ging ik op zoek naar het lokale zwarte goud, dat bij De Steurhoeve in Laren vandaan bleek te komen. Een eerste kennismaking via hun website inspireerde me om meer respect te creëren voor kaviaar. Daarom bood ik een fotoshoot aan, om te laten zien hoe belangrijk bijzondere beelden hierbij zijn. En dat fotografie ook anders kan! Na het in beeld brengen van de slacht van een steur, had ik diep respect voor zo’n mooi product en proces.

Netwerken gaat echter verder dan een fotoshoot. Ik introduceerde De Steurhoeve daarom in mijn foodnetwerk, met als resultaat een workshop steur fileren en kaviaar proeven tijdens het Food Unplugged foodfestival. Tijdens de evaluatie hiervan tipte ik de eigenaars Martin en Sandra dat de Zwarte Cross kaviaar zou gaan serveren, en was ook dit contact snel gelegd. Dus is kaviaar uit de Achterhoek straks te proeven bij ‘Le Clique Claque’, een culinaire snackmuur mét Michelin-ster tijdens het grootste festival van Nederland! Samen kom je nu eenmaal verder…

ASPERGERALLY ROTARY IN BEELD!

Rijden voor het goede doel stichting Leergeld.

+

Zaterdag 25 mei is de 3e Zutphense Aspergerally gereden voor het goede doel stichting Leergeld. Wij kijken terug op een prachtige en geslaagde dag! De rit ging ook dit jaar weer door het fraaie coulissen landschap van de Achterhoek. Dankzij vele sponsoren en warme harten van mensen die zich geheel belangeloos hebben ingezet, werd deze dag een succes!

BHUTAN IN BEELD!

Prachtige kloosters, forten en tempels, eeuwenoude tradities zijn springlevend
en unieke wandelingen.

 

+

Bhutan, land van de donderende draak, boeddhistisch koninkrijkje verscholen tussen de hoge Himalaya’s, is lang van de buitenwereld afgesloten geweest. Tien jaar geleden pas kreeg het televisie en internet, mobiele telefonie is van nog recentere datum.

ZEILAVONTUUR!

Valerie en Tjeerd volgen hun hart en
vertrekken naar open zee.
Jaren van voorbereiding en eindelijk
is het moment daar.
Dromen, doelen en een gezonde dosis lef!

+

GRAANSHOOT!

De wereld kan ik niet veranderen echter
iemands wereld wel.
Kids shoot gewoon nog geen kilometer van huis #buurkinderen maar dan anders in beeld!

+

Bijzondere momenten vastleggen anders dan anders. Het moment, de locatie en de lol.

GALAPAGOS IN BEELD!

De Galapagoseilanden zijn zo uniek vanwege de vele diersoorten die nergens
anders ter wereld voorkomen.

+

Inspiratie voor iedereen!
De Galapagos eilanden zijn een verspreide groep eilanden die ongeveer hoogte van de evenaar liggen, in de Stille Oceaan. De eilanden liggen op open zee op ongeveer 1.000 kilometer van de kust van Zuid-Amerika verwijderd. De eilanden behoren tot Ecuador. De Galapagos eilanden zijn een nationaal park en tevens UNESCO Werelderfgoed. 

SCHIP VAN PONANT
(Le Dumont-d’Urville, red.), 📷!

Het is een van de schepen waarmee expeditiecruises van National Geographic Expeditions worden uitgevoerd.

 

+

Het nieuwste schip van Ponant (Le Dumont-d’Urville, red.), in beeld 📷!
Het is een van de schepen waarmee expeditiecruises van National Geographic Expeditions worden uitgevoerd.

Omdat het schip relatief klein is, kan het op plekken komen waar een regulier cruiseschip niet terecht kan. En ook als er geen haven is kan het schip een vaste positie voor de kust innemen zodat gasten met zodiacs een shore landing kunnen maken.

Met een schip als dit naar de verste uithoeken van de wereld, samen met de experts van National Geographic. Avila Reizen officieel agent van National Geographic Expeditions kan het realiseren. Zie ook www.opreismetnatgeo.nl

De echte eye catcher aan boord de Blue Eye Lounge.
Oog in oog met de vissen en het onderwaterleven maar nog meer dan dat. Je kan ze zelfs horen.

FAMILIESHOOT
OP DE DIJK

Fotografie van het moment, puur en lekker buiten!

 

+

Een fotoshoot op locatie.
Niet zoals alle andere foto’s maar net even anders. 

Op de dijk in dit geval, bijzondere momenten in beeld!

DRUIVENOOGST

Druivenoogst voor lokale achterhoekse wijnen. Vele handen maken licht werk.
Respect voor de basis van deze mooie wijnen.
Tjonge wat een dikke trossen.

 

+

Familieshoot

 

FAMILIESHOOT

Bijzondere momenten samen ervaren.

 

 
+

Familieshoot

 

The Linen Project

Respect voor natuur, weet wat je draagt. Ga er bewust mee om en stel jezelf de vraag of je weet waar je kleding vandaan komt.

 

 
+

Respect voor natuur, weet wat je draagt. Ga er bewust mee om en stel jezelf de vraag of je weet waar je kleding vandaan komt.

The Linen Project, van Nederlandse bodem!

Linnen is een plantaardige vezel die zich bevindt in de stengel van de vlasplant. ​Bij het dauwroten wordt het vlas na het plukken op het veld gedroogd. De oogst wordt binnengehaald wanneer het vlas voldoende geroot is. Korte vezels worden gebruikt voor het spinnen van grove garens en de lange vezels leveren het fijnste linnen garen​, wat gebruikt wordt voor textiel en kleding.

thelinenproject.online