06-48745937 contact@anders2.nl

KAVIAAR UIT DE ACHTERHOEK!

Hoe mooi is het om kaviaar anders in beeld te brengen: het zwarte goud als een sieraad aan de vinger of juist het contrast van het smakelijke kaviaar met een stoer stoppelbaardje. Gewoon te vinden in de Achterhoek! Maar wel door anders te kijken en te doen.

+

Bij een koffiestop in de Strandlodge in Winterswijk, tijdens het lopen van het Wenterslenterpad, hoorde ik de chef enthousiast vertellen over kaviaar uit de Achterhoek. Dit trigger de me als echte Achterhoeker, omdat ik hiervan nog nooit had gehoord.

Nieuwsgierig ging ik op zoek naar het lokale zwarte goud, dat bij De Steurhoeve in Laren vandaan bleek te komen. Een eerste kennismaking via hun website inspireerde me om meer respect te creëren voor kaviaar. Daarom bood ik een fotoshoot aan, om te laten zien hoe belangrijk bijzondere beelden hierbij zijn. En dat fotografie ook anders kan! Na het in beeld brengen van de slacht van een steur, had ik diep respect voor zo’n mooi product en proces.

Hoe mooi is het om kaviaar anders in beeld te brengen: het zwarte goud als een sieraad aan de vinger of juist het contrast van het smakelijke kaviaar met een stoer stoppelbaardje. Gewoon te vinden in de Achterhoek! Maar wel door anders te kijken en te doen. Want communicatie vraagt om het lef om onderscheidend te zijn.

Ben je benieuwd naar het zwarte goud en zou je het zelf willen proeven?

De Steurhoeve

Martin en Sandra Hoentjes

www.steurhoeve.nl