06-48745937 contact@anders2.nl

ONTDEKKINGSREIZEN MET EEN VAKANTIEGEVOEL

 

Dit jaar bestaat Avila Reizen alweer 10 jaar. Het begon allemaal doordat 2 jonge mensen verliefd werden en niet bang waren hun dromen na te jagen. Een verhaal over toewijding, ambitie en moed, maar ook over doorzettingsvermogen en persoonlijke ontwikkeling. Met God en liefde aan onze zijde is alles mogelijk.

Avila Reizen staat voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in de kleinste details, een enthousiast en deskundig team, uitstekende contac- ten en boven alles een ongekende passie voor ‘ontdek- kingsreizen met een vakantiegevoel’, reizen waarbij exploreren en ontspannen hand in hand gaan.

Het percentage avontuur door ú bepaald, met oog voor bijzondere accommodaties, een aangenaam reis- tempo en de verborgen pareltjes van een bestemming.

Samen met onze specialisten zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen: we bezoeken wereldwijd beurzen, testen bijzondere accommodaties uit en maken kennis met lokale experts. Dit alsmaar groei- ende netwerk zorgt ervoor dat wij u kunnen blijven verrassen met unieke ervaringen. Tijd is de ultieme rijkdom in onze drukke maatschappij. Reizen biedt ons de mogelijkheid om te ontsnappen aan het alle- daagse. Om onze horizon te verbreden, andere cultu- ren te leren kennen en ons onder te dompelen in luxe en comfort. Wanneer u samen met uw partner, uw kinderen, kleinkinderen of goede vrienden reist, bouwt u herinneringen op waar u een leven lang samen aan terug zult denken. Bij Avila Reizen beseffen we hoe waardevol die momenten zijn en gaan we tot het uiter- ste om uw dromen te verwezenlijken.

Laat u inspireren, het team van Avila Reizen staat voor u klaar!