06-48745937 contact@anders2.nl

Where Food Meets Pleasure!


Het boek ‘Let’s Missbehave: Where Food Meets Pleasure’ is uit: een jarenlange droom van bedenker Carlijne van Popering. Ooit begonnen als een gesprek tussen twee vriendinnen die zich afvroegen waarom relaties stuk lopen, nu is er hun zinneprikkelende kookboek.

Met twintig erotische verhalen, recepten van haarzelf, van professionele chefs en met verleidelijke fotografie brengt Carlijne mensen dichter bij elkaar. De toonzetting is respectvol, met humor, spannend en niet te soft. Elk beeld en woord is volgens haar bedoeld om te verleiden en op te winden, om over te fantaseren, om zelf in te vullen en om mensen te verbinden.

Proeven, zien en voelen

Let’s Missbehave: Where Food Meets Pleasure heeft een hoog visueel gehalte. De fotografie van Jan Bartelsman en Marinke Davelaar wakkert de honger op alle vlakken aan. Tien recepten bij de teasende verhalen zijn bijdragen van chefs van bijzondere restaurants die net als Carlijne geloven in dit concept. Het uiteindelijke doel is verbinden, zonder hoogdravend te zijn. Verbinden met verhalen en gerechten waar iedereen zich mee kan identificeren.

Carlijne van Popering: ‘Erotiek en eten zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, omdat beide onze zintuigen prikkelen. De een staat in de keuken en de ander duikt in de verhalen. Samen de spanning opbouwen, opgewonden raken door de verhalen terwijl de geuren van de gerechten ons tegemoet komen. Terug naar seks en sensualiteit. We gaan weer voelen, praten, lachen, verleiden en spelen.’

Hoe het ooit begon

Een aantal jaar geleden zat Carlijne met een vriendin in de sauna. Beiden kwam net uit een gebroken relatie en vroegen zich af waar het toch misging. Waarom worden de seks en de intimiteit na verloop van tijd minder? Waarom communiceer je als koppel niet over seks, wat je wel of niet fijn vindt, of over je fantasieën? Of beter gezegd: waarom durven we daar niet over te praten? Waarom gaan we ervan uit dat het wel goed komt? En toen kwam de hamvraag: wat kan ik doen om te helpen?

Zo kwam Carlijne op het idee om dit boek te schrijven. Er gingen meerdere jaren overheen. Jaren waarin haar vriendin de strijd tegen longkanker verloor. Jaren waarin Carlijne zelf het gevecht aan moest met borstkanker, en dit ook won. ‘Nooit vergat ik het gesprek in de sauna, de wens om mensen te helpen om die sensualiteit in hun relatie terug te vinden. Een wens die uitkomt met het verschijnen van mijn eerste boek: Let’s Missbehave: Where Food Meets Pleasure‘, aldus Van Popering.

artikel marketing tribune Peter van Woensel Kooy

Wat een bijzonder project om te managen als projectleider.

Colofon

Tekst: Carlijne van Popering
Recepten: Carlijne van Popering
Eindredactie: Christine Houtteman
Vertaling: Chloe Brown
Fotografie: Jan Bartelsman en Marinke Davelaar
Boek in eigen beheer uitgegeven door Carlijne van Popering