06-48745937 contact@anders2.nl

Een knuffelzacht boek met adembenemende informatie en prachtige fotografie

Bijna 200 pagina’s vol informatie over hoe jij en jouw konijn gelukkig kunnen worden. Jij wilt toch ook dat jouw konijn gelukkig is? Maar niets zo lastig als dat je niet goed kunt communiceren met jouw konijn. In het boek Jouw konijn, jouw geluk vind je alle informatie die je nodig hebt voor de beste verzorging van jouw konijn.

 

Wat je eet ben je zelf!

In het boek dat voor je ligt, willen we je vertellen over het konijn als huisdier. Hoe je het moet verzorgen en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Ik merkte dat ik veel vragen had toen mijn eigen snoetjes in huis kwamen. Met dit boek wil ik jullie helpen om de meeste vragen te beantwoorden. Waar nodig, hebben we de specialisten gevraagd naar hun adviezen. Uiteraard vertel ik je ook waar ik zelf tegenaan gelopen ben in mijn carrière als ‘bunny mom’.

Heb je vragen tijdens of na het lezen, dan kun je via onze Facebookpagina /jouwkonijn of ons Instagramaccount /jouwkonijnjouwgeluk altijd vragen stellen. We helpen je namelijk graag, want wij geloven dat elk konijn geluk verdient! #jouwkonijnjouwgeluk

Het knuffelzachte boek biedt 196 pagina’s adembenemende informatie en prachtige fotografie ook voor niet bunny fans. Vanaf nu verkrijgbaar voor € 25,- via www.jouwkonijn.nl of alle boekhandels in Nederland.

Colofon

Tekst: Vianne Scharloo
Fotografie: sfeerbeelden Studio Voorhuis
Vormgeving: Studio Voorhuis
Eindredactie: Ilse de Boer
Projectbegeleiding: Anders2, Annemarie Kleve
Boek in eigen beheer uitgegeven door jouwkonijn