06-48745937 contact@anders2.nl

EIVISSA FOOD

oktober 2014 | KOOKBOEK, PROJECTCOORDINATIE

 

Eivissa Food

Dat Ibiza meer is dan een party-eiland weet Kim Lenders als geen ander. Ze komt al haar hele leven op het eiland en weet precies waar je moet zijn voor superverse vis, perfect gegrilde kippetjes en healthy ontbijtjes. In Eivissa Food neemt ze ons mee naar de leukste culinaire adressen van Ibiza. Van een kneuterig tentje met plastic stoelen tot een fantastisch visrestaurant aan zee en een hotspot waar de kannen sangria niet aan te slepen zijn. Van al deze topadressen kreeg Kim de lekkerste recepten.

De beste recepten en adressen van Ibiza

In Eivissa Food vind je recepten uit alle windstreken: van chili-garnalen en artisjokkenchips tot sardientjes-sashimi en boterzachte lamskebab. Maar bijvoorbeeld ook het recept voor bietengazpacho, geroosterde aubergine met tahin en een overheerlijke sinaasappel-amandeltaart.
Kortom: een kookboek vol bijzondere adressen, inspirerende gerechten en een handje Ibiza-magie. Dit hardcover boek (200 pagina’s) is voorzien braillelak op de cover. Bij deze uitgave heb ik advies gegeven en was ik verantwoordelijk voor het drukwerk.

Colofon

Auteur: Kim Lenders & Famke van Praag
Co-auteur: Floor van Praag
Boek in eigen beheer uitgegeven door Kim Lenders